Lycksele Idrottsförening

VÄLKOMMEN TILL LAPPLAND SOCCER CUP 2022

Lycksele IF anordnar Lappland Soccer Cup som är en av norra Norrlands största cuper med internationell prägel. I år kan vi stoltsera med över 80 anmälda lag!

VÅR MÅLSÄTTNING:

- Att alla lag får möjlighet att spela match alla tre dagar
- Att samla matcher, boende och mat på Tannenområdet
- Nå deltagande lag från Norden
- Tyngdpunkt på trivsel och Fair Play

Turneringen bjuder in lag med spelare mellan 9-14 år i både pojk- och flickklasser. Vid för få anmälda lag kan klasser komma att slås ihop.

Cupen spelas fredag, lördag och söndag, 1-3 juli.

OBSERVERA att deltagande lag behöver vara beredda på att vara på plats för match från klockan 12 på fredagen. Särskilt viktigt att tänka på för er som åker långt. 

SPELPLATS
Tannens naturgräs: Plan nr 1, 2, 3 och 4 (7vs7)
Tannens övre gräsplan: Plan nr 5 (7vs7)
Tannens konstgräs: Plan nr 6 och 7 (9vs9)


DELTAGARARMBAND
Varje anmäld deltagare erhåller ett armband som ska visas upp vid varje måltid. Vid uppvisande av armbanden finns också möjlighet att nyttja erbjudanden från våra samarbetspartners, se mer under "Erbjudanden för deltagande lag". Vänligen betala in slutgiltig deltagaravgift senast 15 juni till bankgiro 5818-7444

BOLLAR
Alla deltagande lag får en boll i samband med ankomstregistreringen. Lagen ansvarar själva för att märka denna boll och ta med som matchboll till matcherna.

FÖRSÄLJNING
På Tannenområdet finns det möjlighet att handla från en välfylld kiosk. Nytt för i år är att vi också kommer att grilla och sälja hamburgare i anslutning till kiosken. I kiosken kan man också köpa matbiljetter för att äta måltider i Tannbergsskolans matsal. Frukost 70 kr, Lunch/middag 90 kr. Vi önskar helst att betalning sker med Swish, men kontant betalning i svenska kronor är också möjlig. Observera att betalning med Swish är möjlig för summor över 20 kr samt att vi inte kan ta emot betalning i norska kronor. 

TÄVLINGSSEKRETARIAT
Kommer att vara placerat på området mellan konstgräs- och naturgräsplanen. Här anmäler ni er vid ankomst samt söker kontakt vid frågor eller synpunkter. 

DOMARE
Matcherna döms av domare med utbildning, i varierande ålder och med varierande erfarenhet. Var vänlig att visa respekt för domarnas viktiga men också svåra uppdrag!

PRISER
Medaljer till samtliga spelare. Dessa hämtas ut i tävlingssekretariatet och lagen delar själva ut dem inom laget efter genomförd turnering. Pokaler delas ut till 1:an och 2:an i 9vs9.  

 

 

Lycksele Staden i Lappland
 
Lycksele Staden i Lappland
Lycksele IF | Lappland Soccer Cup produktion: xit ab 2011